Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

VIDEO: Fendt 516 Vario

De Fendt 516 is met een nominaal vermogen van 114 kW (155 pk) het sterkste model van de 500-serie.  De trekker heeft een stel nieuwe koplampen en een voorruit die tot aan het dak doorgaat.  LandbouwMechanisatie testte de trekker.

De Fendt 516 is met een nominaal vermogen van 114 kW (155 pk) het sterkste model van de 500-serie. De trekker heeft een stel nieuwe koplampen en een voorruit die tot aan het dak doorgaat. LandbouwMechanisatie testte de trekker.

Uit de test blijkt dat het verbruik van de Fendt 516 per draaiuur ongeveer 22 euro bedraagt. Daarnaast zijn onder meer ook de afschrijving, de kosten voor AdBlue en de onderhoudskosten.

Voor de chauffeur die voor het eerst op de Fendt stapt is het een trekker met veel gebruiksaanwijzingen. LandbouwMechanisatie nam die aanwijzingen door en onderwierp de 516 aan een test. Benieuwd naar de uitkomsten? En nieuwsgierig naar hoe de Fendt het doet in vergelijking met de Valtra T154 Active en de John Deere 6150R? Lees dan de acht pagina lange trekkertest in het novembernummer van LandbouwMechanisatie.