Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Reichardt isobus-kit voor trekkers zonder isobus

Als een machine voldoet aan de normen van isobus, maar de trekker niet, dan heb je er nog geen voordeel van. Om niet isobus-trekkers van isobus te voorzien komt Reichardt met Iso Fit.

Als een machine voldoet aan de normen van isobus, maar de trekker niet, dan heb je er nog geen voordeel van. Om niet isobus-trekkers van isobus te voorzien komt Reichardt, de Duitse fabrikant van onder meer gps-systemen, met Iso Fit.

Reichardt Iso Fit bestaat uit meerdere modules om de trekker te voorzien van isobus. In principe is Iso Fit een retrofit kabelboom die bestaat uit modules. De eerste module is de Iso Fit Basic Kit met de Iso InCab plug. Die maakt een isobus-signaal mogelijk tussen werktuig achter en de T-ECU (Tractor-TCU). Deze module zorgt ook voor de voeding vanaf de accu. De module kan worden uitgebreid met:

  • Iso Fit Front Plug om ook werktuigen voor aan te sluiten.
  • Een extensie voor het aansluiten van een isobus-terminal (ISO-VT).
  • Iso Fit Receiver Adapter om een GNSS (GPS)-ontvanger aan te sluiten.

Uiteindelijk kun je zo alle werktuig- en gps-functies bedienen vanuit één en dezelfde terminal. Tot slot is het retrofit isobus-systeem uit te breiden met Reichardt Iso Control, een joystick die je in de cabine monteert en vervolgens gebruikt om functies te bedienen van werktuigen met het isobus-label AUX-N. Want bediening met een joystick is immers handiger dan bediening vanuit de touchscreen, stelt Reichardt. De joystick bedient zowel analoge als digitale functies.

Reichhardt_ISO_FIT_EN (2)

Gerelateerde artikelen