Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Gewasverzorging

Amazone introduceert spuitnoviteiten

Machinefabrikant Amazone presenteert de nieuwe elektrische 4-voudige individuele dopschakeling AmaSelect. De noviteit bestaat uit een 4-voudige dophouder met elektrische om- en uitschakeling van de doppen.

Optioneel kan de AmaSelect-dophouder worden uitgerust met een  verplaatsingskit  voor  25-cm-dopafstand. Dit biedt het voordeel, dat in combinatie met een speciale 80°- dop de afstand tot het doelgebied tot minder 50 cm kan worden verkleind.

Met AmaSelect heeft de gebruiker de mogelijkheid het omschakelen of inschakelen van een spuitdop automatisch uit te voeren. Door het invoeren van het optimale drukbereik van de afzonderlijke doppen in de terminal schakelt het systeem volgens deze waarden automatisch de juiste doppen in.

HeightSelect

Met het nieuwe HeigthSelect kan de afstand tussen de spuitboom en het spuitoppervlak automatisch worden aangepast. De innovatie bij HeightSelect is de automatische en continue regeling van de spuitboomhoogte bij veranderen van de dopafstand en het type spuitdop. Wanneer de dop is ingeschakeld, regelt de automatische instelling van de spuitboomhoogte de bijbehorende passende afstand tot het spuitoppervlak.

S25_01

Gerelateerde artikelen