Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Trekkers

New Holland komt met jubileummodellen in Fiat-kleuren

Trekkerfabrikant New Holland toont op Eima in Bologna een Fiat Centenario-concepttrekker om 100 jaar Fiat te vieren. Van verschillende modellen komt er een jubileumuitvoering in Fiat-kleuren.

Trekkerfabrikant New Holland toont op Eima in Bologna een Fiat Centenario-concepttrekker om 100 jaar Fiat-trekkers te vieren. Van verschillende modellen komt er een jubileumuitvoering in Fiat-kleuren.

De Fiat-Centenario-concepttrekker toont grote gelijkenissen met de bekende 90-serie die halverwege de jaren 80 werd geïntroduceerd. De karakteristieke terracottakleur krijgt een metallic-glans. Deze kleur is ook op de zes jubileummodellen te vinden die de fabrikant uit brengt. De Centenario komt niet in productie, maar zal de komende tijd vooral dienst doen als show-trekker.

(Tekst gaat verder onder de foto)

De modellen die er in jubileumuitgave komen: T5.120 ElectroCommand, T5.115, T4.110F (cabineuitvoering), T4.110LP Rops, T4.110FB Rops en TK4.110 Rops. Elke trekker krijgt een nummerplaat waaruit blijkt dat het een van de 100 ‘Limited Editions’ van deze zes modellen zijn.

Gerelateerde artikelen