Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Gewasverzorging

Zeswielige zelfrijder van Pegas-Agro

Het Russische Pegas-Agro bouwt de Tuman 3 zeswielige zelfrijdende werktuigendrager. Hij is vooral ontworpen voor natte gebieden.

De machine is voorzien van een 3,8 liter viercilinder van Kubota met een vermogen van 86 kW (115 pk). De versnellingsbak heeft vijf gesynchroniseerde versnellingen vooruit met een maximum snelheid van 52 km/h. Ook is de zelfrijder van vierwielaandrijving en heeft de machine een leeggewicht van 3.500 kg. De machine heeft een bodemvrijheid van 50 tot 80 centimeter op 240/90R42 cultuurbanden en 37 centimeter bodemvrijheid op 600/55×21 LT brede banden.

Veldspuit of kunstmeststrooier

De werktuigendrager kan voor diverse doeleinden worden gebruikt. Zo kan hij worden gebruikt als veldspuit met een aluminium boom van 28 meter breed met een voorraadtank van 2.600 liter. In die hoedanigheid was hij ook tijdens Agritechnica te zien. Maar de werktuigendrager kan ook als kunstmeststrooier worden gebruikt. De kunstmeststrooier heeft een werkbreedte van 28 meter en kan 2.600 liter kunstmest in de bunker meenemen.

Gerelateerde artikelen