Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Veldspuiten

Agrifac presenteert Condor V

Agrifac presenteert de vernieuwde zelfrijdende veldspuit Condor V. De machine heeft een ander design, is uitgevoerd met een stage 5 motor en heeft een ander hefframe waarmee lager gespoten kan worden.

Agrifac presenteert de nieuwe zelfrijdende veldspuit Condor V. De machine heeft een ander design, is uitgevoerd met een stage 5 motor en heeft een ander hefframe waarmee lager gespoten kan worden.

De spuit lijkt niet alleen qua uiterlijk op de Condor Endurance II die in 2018 gepresenteerd is, ook het innerlijk van de machines komt overeen. De Condor V heeft StabiloPlus waarmee het volgens de fabrikant een van de meest stabiele veldspuiten is. Met GreenFlowPlus is er een constante druk en ontstaat er geen verschil in spuitwerk. Net als de Endurance II is de Condor V ook voorzien van EcoTronicPlus. Dat bedieningssysteem is door Agrifac zelf ontwikkeld en bestaat uit een armsteun, joystick en een beeldscherm. Op één groot scherm in de cabine worden zowel gps als de spuitzaken weergegeven.

De Condor V kan met WideTrackPlus, een grotere spoorbreedte dus, worden uitgerust. ClearancePlus geeft de veldspuit een hogere bodemvrijheid. Plantspecifiek spuiten is mogelijk door het in augustus 2018 gepresenteerde AiCplus en DynamicDosePlus waarmee per dop gedoseerd kan worden.

De Condor V is vanaf 1 januari 2020 verkrijgbaar.

Gerelateerde artikelen