Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Bedrijven

Nieuw logo voor Holmer

De bietenrooiers van de Duitse machinebouwer Holmer krijgen vanaf 1 november 2020 een nieuwe logo. Dat maakt het bedrijf bekend. Het woord Exxact komt niet meer terug in de nieuwe uiting.

De toevoeging Exxact is in 2013 toegevoegd door de suikenbietendivisie van zusterbedrijf Agrifac in Steenwijk. Zowel Agrifac als Holmer behoren tot de Franse Exel Group. Agrifac bouwde bietenrooiers onder de Holmer-naam, maar dat is sinds kort verleden tijd. Agrifac gaat weer onder eigen naam bietenrooiers bouwen en vermarkten.

Vorig jaar heeft de Exel Group een eigen bedrijf op het gebied van veldrobotica opgericht. Dat bedrijf heet Exxact Robotics. Vanuit de Group is besloten die naam enkel en alleen voor de robotica-tak te gebruiken. En dat betekent dus dat de toevoeging Exxact wordt weggelaten in het nieuwe logo van Holmer. Het nieuwe logo bevat de naam Holmer en rechts naast de naam is er een plek ingeruimd voor de twee ondersteboven gekeerde driehoekjes die door de fabrikant de Holmer-biet worden genoemd.

Gerelateerde artikelen