Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Mesttechniek

Drie nieuwe meststrooiers van CynkoMet

Het Poolse CynkoMet introduceert de CS-line mestrooiers met laadvermogens van 6 en 8 ton en de grotere Zeus met een bakinhoud van 17,5 kuub en een laadcapaciteit van 14 ton.

Beide kleinere meststrooiers, aangeduid als de CS-Line, zijn voorzien van een gegalvaniseerde bak en vier verticale strooiwalsen. De grote strooier kan optioneel ook met twee horizontale strooiwalsen worden uitgerust. De mestrooiers staan op een tandemstel met een maximale constructiesnelheid van 40 km/h. De kleinste strooier staat op 400/60R15.5 banden en heeft een leeggewicht van 4.000 kg, terwijl de wat grotere versie op 500/50R71 rijdt en een leeggewicht van 4.200 kg heeft.

Zeus

Naast de CS-Line introduceert Cynkomet ook de Zeus met een bakinhoud van 17,5 kuub. De meststrooier heeft net als de kleinere versies een gegalvaniseerde bak. De strooi-inrichting is voorzien van twee verticale strooiwalsen. De meststrooier staat op één as en heeft een constructiesnelheid van 30 km/h. Het leeggewicht van de meststrooier bedraagt 7.000 kg.

Cynkomet wordt in Nederland geïmporteerd door LMB Hofstede uit Staphorst en wordt door Zonna onder de Agromet naam verkocht.

Gerelateerde artikelen