Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Veldspuiten

Nieuwe generatie Pantera zelfrijdende spuiten van Amazone

Machinebouwer Amazone introduceert de Pantera 4504. De nieuwe zelfrijdende veldspuit vervangt de Pantera 4503 die het bedrijf in 2019 introduceerde.

Nieuw aan de veldspuit is de grotere, beter bereikbare dieseltank met een inhoud van 290 liter. De AdBlue tank heeft een inhoud van 20 liter.

Zuigmembraampomp

Het nieuwe SmartCenter met het bedieningspaneel is verborgen onder de klep aan de linkerkant van de machine. Ook de 60 liter vulmengbak is hier ondergebracht.  De dubbele zuigmembraampomp met een capaciteit van 520 liter per minuut is aan de rechterkant bevestigd.

De machineterminal AmaDrive 7.0 is in de armleuning geïntegreerd. Alle functies kunnen worden weergegeven en bediend op het 7 inch kleurendisplay. Voor isobusbediening kan de machine worden voorzien van de 8-inch AmaTron 4 terminal of de 12 inch AmaPAd2 terminal.

Spuitboom

De spuit is uitgerust met CounterControl actieve spuitboomregeling en de Swing Stop voor dansonderdrukking. In combinatie met de elektrische individuele spuitdopschakeling AmaSelect kan er precies worden gewerkt.

De veldspuit is per direct verkrijgbaar. De eerste Panterra 4504 in Nederland is afgeleverd door mechanisatiebedrijf Dijkstra & Langeweg.

Gerelateerde artikelen