Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
Favoriet

Elektronica

Kubota M5 trekkers uitrusten met elektronische hef

Het Japanse Kubota komt met een kit om bestaande trekkers uit de M5001 en M5002 uit te rusten met elektronisch aangestuurde hefinrichting. 

Het Japanse Kubota komt met een kit om bestaande trekkers uit de M5001 en M5002 uit te rusten met elektronisch aangestuurde hefinrichting. Volgens de fabrikant kunnen de originele hendels worden vervangen en is het niet nodig om het interieur van de trekker aan te passen.

De elektronische hefinrichting gebruikt een tuimelschakelaar om de hef te heffen en dalen. Met de draaiknop wordt de dieptecontrole ingesteld, terwijl met drie extra draaiknoppen in de kit worden gebruikt voor diverse functies dalingssnelheid en maximale hefhoogte.

Daarnaast is er een knop voor het vergrendelen en ontgrendelen van de koppelingen, voorzien van een led-lampje die aangeeft of het slot actief is. Als onderdeel van de kit zijn de externe bedieningselementen geïntegreerd in het achterspatbord. De kit kost 1.645 pond (ongeveer 1.967 euro) en is verkrijgbaar via het Kubota dealernetwerk.

Gerelateerde artikelen