Log hier in om het maximale uit uw abonnement te halen.X
GRIMME groep
Favoriet

Het eerste videosysteem met de functie ‘zien wat en hoe je wilt’

Het voor het patent aangemelde GRIMME SmartView is het eerste videosysteem op het gebied van landbouwtechnologie dat de gebruiker de mogelijkheid biedt om te zien wat voor hem de moeite waard is om te zien of interessant is. Het systeem bevat unieke functies zoals een zoom- en slow motion-functie, live draadloze beeldoverdracht naar mobiele apparaten, een keuze aan vensterindelingen en het grootste display op de markt.

Het voor het patent aangemelde GRIMME SmartView is het eerste videosysteem op het gebied van landbouwtechnologie dat de gebruiker de mogelijkheid biedt om te zien wat voor hem de moeite waard is om te zien of interessant is. Het systeem bevat unieke functies zoals een zoom- en slow motion-functie, live draadloze beeldoverdracht naar mobiele apparaten,…

Zoomfunctie

De gebruiker kan de zoomfunctie gebruiken om in te stellen welk gedeelte van het hele videobeeld wordt weergegeven. Voor het eerst is het met een videosysteem mogelijk om een en dezelfde camera meerdere keren op een monitor weer te geven. Verschillende delen van het hele videobeeld kunnen onafhankelijk van elkaar worden vergroot en tegelijkertijd worden weergegeven. De camera’s hoeven niet handmatig te worden aangepast, omdat de gebruiker het relevante videobeeld naar wens kan vergroten.

Live Slow Motion

Voor verbeterde functiebewaking kan de gebruiker elk videobeeld eenvoudig in slow motion afspelen. De gebruiker heeft dus de mogelijkheid om snel te reageren op veranderende bedrijfsomstandigheden en instellingen, bijv. op de reinigers in een aardappelrooier.

Live-beeldoverdracht via Wi-Fi

SmartView maakt een eenvoudige verbinding mogelijk van elk mobiel apparaat, zoals een tablet of smartphone, met het Wi-Fi van de GRIMME-machine, die beschikbaar wordt gemaakt via de telemetrie-eenheid op de machine. Met behulp van live-beeldoverdracht kan bijv. het leespersoneel op een rooier het live videobeeld van de reinigers, die niet zichtbaar zijn vanaf de leestafel, weergeven op een tablet.

Videobeelden opnemen

Voor de documentatie van de verschillende gebruiksvoorwaarden kunnen videobeelden en screenshots worden opgenomen en opgeslagen op in de handel verkrijgbare USB-sticks.

Grootste weergave in de markt

De 12-inch touchscreen-monitor kan tot 8 videobeelden tegelijkertijd weergeven. In totaal kunnen zelfs maximaal 24 camera’s op het videosysteem worden aangesloten. De bediening is als een tablet of smartphone.

Visual Protect

SmartView bevat de reeds bestaande en unieke Visual Protect-functie, die van de DLG in 2007 een zilveren medaille heeft gekregen. Visual Protect zorgt ervoor dat het bijbehorende videobeeld automatisch wordt weergegeven wanneer zich problemen voordoen of instellingen in een gebied worden gewijzigd.

Een nieuwe functie van Visual Protect is dat naast een grote weergave van de gebeurtenis op de monitor, meerdere videobeelden kunnen worden weergegeven in een door de gebruiker gedefinieerde vensterindeling. Zo kunnen de voor- en nageschakelde gebieden gelijktijdig met de gebeurtenis worden weergegeven.

Gerelateerde artikelen