Massey Ferguson breidt 5400 serie naar beneden uit

De vernieuwde 5400 serie, die Massey Ferguson op de Sima show van 2011 lanceerde, krijgt er een klein broertje bij. De 5410 met 55 kW (75 pk) wordt op de aanstaande Poolse Polagri show geïntroduceerd.

De nieuwe 5410 heeft Massey Ferguson’s bekende steepnose motorkap, waaronder een vier cilinder 4,4 liter Perkins motor ligt. Schakelen doe je met de bekende 16×16 Dyna-4 powershift-transmissie. Met het Power Control hendeltje onder het stuur verwissel je zonder te koppelen van rijrichting, en kun je op en af schakelen in de powershifttrappen.

Begin 2011 stelde Massey Ferguson vier nieuwe 5400 serie modellen voor, met een vermogen van 60 tot 78 kW (82 tot 107 pk). De elektronische hef en Low Profile cabine zijn standaard. Cabinevering en een glazen dakluik zijn optioneel. De hydrauliekpomp levert maximaal 57 l/min.

Specificaties:

  • 55 kW (75 pk) 4 cilinder Perkins met een maximaal koppel van 310 Nm en mechanische brandstofpomp.
  • 16×16 Dyna-4 powershift-transmissie met Power Control hendel.
  • Leverbaar met MF voorlader of fronthef.
  • Maximale hefcapaciteit van 4.300 kg.
  • -Dubbele open-centre hydrauliekpomp levert 57 l/min.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.