Nieuwe snoeizaag van Sugowaza / Silky

TPT-site-Silky-zaagDe 420-6,5 is de jongste snoeizaag van Sugowaza. De betekenis van deze Japanse naam is ‘vakmanschap op hoog niveau’. De zaag wordt in ons land verkocht onder de merknaam Silky.

Het 420 mm lange hardchromen zaagblad van de Sugowaza 420-6,5 is agressief gebogen en voorzien van de zogenoemde Mirai-Me vertanding van 6,5 per 30 mm. Het blad is bestand tegen roest en hars. Het heeft een zeer slijtvast oppervlak.

Hoge prestaties

Het blad is van hoogwaardig NKS85-staal. De tanden zijn in de bladdikte ingeslepen, waardoor er geen afzonderlijke ‘tandzetting’ nodig is. De speciaal gevormde stootplaat beschermt de handen. De brutoprijs ex. btw van deze nieuwe snoeizaag van De Wild in Roosendaal bedraagt 89,44 euro. De vervangingsprijs van het blad is 57,51 euro.

TPT-site-Silky-zaag

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.