Groentechniek Holland volgeboekt

Met 150 deelnemers die ruim 400 merken vertegenwoordigen op 12,5 hectare is het GroenTechniek Holland 2013 volgeboekt. Maar niet getreurd. Er wordt extra ruimte gecreëerd om bedrijven die zich nog niet hebben aangemeld ook een plaats te bieden.

In totaal zijn er zo’n 4.000 maaiers, trekkers, werktuigen en handgereedschappen te bekijken. Onder de 150 deelnemende bedrijven zijn alle marktleiders aanwezig uit de secties Tuin & Park en Groen & Milieu van de federatie Agrotechniek. Daarnaast zijn er volop aanbieders van maaimachines, (compact)trekkers, grondeverzet voor tuin en park en professioneel tuin en parkgereedschap. Verder komt alles op het gebied van recycling aan bod, beregening, onkruidbestrijding en bemesting, grafdelving, reiniging en gladheidsbestrijding, hoogwerkers, aanhangwagens en elektrisch transport.

De deelnemers komen met veel nieuwe producten en diensten. Deze dingen mee naar het Gouden Klavertje Vier, de prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. De winnaar wordt bekendgemaakt op de eerste beursdag, woensdag  10 september.

GroenTechniek Holland is van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september dagelijks open van 10 tot 18 uur. Iedereen kan een gratis entreekaart reserveren op www.groentechniekholland.nl
0513 beursfoto web DSC_4270_resize

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.