Favoriet

Beurs

Groentechniek Holland bijna volgeboekt

Het nieuwe vakevenement GroenTechniek Holland bijna volgeboekt. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 september in Biddinghuizen. 130 bedrijven presenteren er 350 merken. “Er is nog tien procent van de expositievelden beschikbaar”, vertelt beursmanager Willem Bierema.

De eerste editie van het vakevenement GroenTechniek Holland is bijna volgeboekt. De beurs vindt plaats van 10 tot en met 12 september in Biddinghuizen. 130 bedrijven presenteren 350 merken. “Er is nog tien procent van de expositievelden beschikbaar”, vertelt beursmanager Willem Bierema.

Met het aanbod van de 130 fabrikanten, importeurs en dealers is de beurs een uitgelezen mogelijkheid te zien wat er nieuw is op het gebied van tuin- en parktechniek. Bierema: “Veel toonaangevende merken zijn van de partij. Daarmee wordt GroenTechniek Holland het totaal evenement waar alles voor aanleg en onderhoud van de groene openbare ruimte gepresenteerd wordt.”

Innovatieprijs

Alle deelnemers die productinnovaties lanceren maken op de beurs in Biddinghuizen kans op het Gouden Klavertje Vier. De prijs die een vakjury toekent aan de meest opvallende innovatie op de beurs. Tot en met maandag 5 augustus kunnen deelnemers nieuwe producten en diensten aanmelden. Op de eerste beursdag, woensdag 10 september, wordt de winnaar bekend gemaakt.