Nieuwe FHP Plus klepelmaaier van Kverneland

KV_FHPplus_4_kvg_largeWerktuigenfabrikant Kverneland breidt haar programma klepelmaaiers uit met de nieuwe FHP Plus klepelmaaier met aandrijving aan de buitenzijde.

De FHP Plus heeft een nieuwe rotor met een diameter van 450 mm en een snelheid van 1.998 tpm. Door de automatische spanner is de krachtoverbrenging naar de rotor volgens Kverneland betrouwbaar en soepel. Volgens de fabrikant kunnen er verschillende messen worden gemonteerd op dezelfde rotor.

De nieuwe klepelmaaier heeft een werkbreedte van 2.3 meter en het gewicht is 960 kg. De vermogensbehoefte van de FHP Plus is 51 tot 88 kW (70 – 120 pk). De fabrikant meldt dat de zware glijsloffen en de zelfreinigende achterrol zorgen voor een goede bodemvolging. De machine is hydraulisch beveiligd met een accumulator.

FHP_Plus_Kverneland

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.