Nieuwe Scoovel van GTM Professional

Scoovel 2Een ergonomisch ontwerp, sterk en hét gereedschap voor opruimkarweitjes. Zo presenteert De Wild uit Roosendaal de nieuwe Scoovel van GTM Professional. Een gereedschap dat raapt, schraapt en verzamelt in één beweging.

De Scoovel is een multifunctionele grijper met de eigenschappen van een ballastschop en een grijper. Volgens de makers  is het te gebruiken door professionals en particulieren in moestuinen, siertuinen en op gazons. Met name voor snoeiafval, takken, bladeren, gras en ander tuinvuil is de Scoovel volgens GTM een uitkomst.

De Scoovel is verkrijgbaar bij De Wild voor 49,95 inclusief BTW.
Scoovel

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.