Matev-cabine voor fairway-maaiers John Deere

Matev is een Zuid-Duitse fabrikant van diverse hulpstukken en accessoires voor machines bestemd voor onder meer groenonderhoud en gladheidsbestrijding. Het komt met een cabine voor de 7500A, 7700A, 8700A en 8800A, de fairway-maaiers van John Deere.

De cabine is er in twee varianten, een met verwarming aanzuigluchtfilter en schakeling tussen frisse lucht aanzuigen en luchtcirculatie. De andere variant is voorzien van airco.

De cabine is voorzien van een zonnescherm, interieurverlichting, ruitenwisser met sproeier, spiegels, zwaailamp en geluidsdemping. Voor wie interesse heeft in de cabine, veel Nederlandse John Deere-dealers staan in de dealerlijst van Matev.

matev_CAB-KS-155_Kabine_Seite

matev_CAB-KS-155_Kabine_vorne

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.