GTH 2015: Transport-vernuft voor rupskraan

Na het werk aan de achterzijde hydraulisch een wielstel naar beneden en vervolgens aan de voorzijde optillen met de hef van de trekker. That’s it ! De rupskraan is klaar voor transport.

Ahlmann

Het idee is afkomstig van Van Raak Grond- & Waterbouwwerken. Het is gerealiseerd samen met Mecalac-importeur Ahlmann Nederland in Ammerzoden. De achterliggende gedachte is uiteraard om de slag van transport naar werk en omgekeerd te versnellen. Ook is er geen aanhanger meer nodig. Een tweede aanpassing betreft de brede rupsen. Daarvoor bouwde Ahlmann Nederland een speciaal onderstel, dat -als de tijd van het sloten schonen met de Herder maaikorf voorbij is- ook weer te vervangen is door het originele.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.