Oliehandel.nl presenteert Oecomix alkylaatbrandstof

De Nederlandse webshop Oliehandel.nl presenteert tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg Oecomix Green Power. Deze alkylaatbrandstof wordt aangeboden voor zowel 2- als 4-takt machines.

Het Duitse bedrijf Oecomix produceert de aklylaatbrandstof. Volgens de fabrikant presteert de machine beter, verbruikt de machine minder en verlengt het gebruik van de nieuwe brandstof de levensduur van de machines.

De overstap op de nieuwe brandstof is eenvoudig, aldus de Duitse fabrikant. Oecomix kan gemengd worden met de gewone brandstof. Overigens zijn de prestaties het hoogst wanneer er alleen alkylaatbrandstof in de tank zit.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.