Nieuwe BOR-applicatie van Jewel

Jewel introduceerde op 1 februari de BOR-applicatie. BOR staat voor Beheer Openbare Ruimte. De nieuwe applicatie gaat verder dan enkel de niet-chemische onkruidbestrijding. Jewel had al een applicatie voor de onkruidbestrijding. Die herintroduceerde Jewel met uitbreidingen voor het beheer van allerhande taken in de openbare ruimte.

De nieuwe applicatie biedt de mogelijkheid de planning en uitvoering van de werkzaam­heden digitaal te ondersteunen. Dat betekent dat de app gebruikt wordt voor de opname van het werk door een verkenner, voor het verdelen van de werkzaamheden over de ploegen en machines en voor het begeleiden van de uitvoering van de werkzaamheden. Om die uitvoering efficiënter te laten verlopen berekent de applicatie de optimale rijroute, of het nu is voor de onkruidbestrijding, het water geven van bomen of veegwerk door de handploeg. De Jewel-app is dus toepasbaar gemaakt als hulp voor een breder scala aan werkzaamheden.

Taken op tablet

Na de opname van het werk krijgt de uitvoerende chauffeur of de handploeg een tablet mee met de taken en de route. Die tablet is vanzelfsprekend uitwisselbaar. Dat maakt het bovendien eenvoudig ook ingehuurde machines of chauffeurs met de applicatie te laten werken. De applicatie navigeert de chauffeur via de meest efficiënte route langs de geplande taken.

BOR

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.