VIDEO: Echo CS-501SX kettingzaag

Yamabiko, de Japanse fabrikant van Echo-kettingzagen, introduceert de nieuwe CS-501SX. De machine heeft een stoer geluid. Stationair iets luider dan verwacht, maar volgas valt het mee. Dat blijkt uit  de eerste indruk die Tuin en Park Techniek heeft gekregen.

Echo

Evenwichtig

Bij het voor de eerste keer oppakken ligt de CS-501SX evenwichtig in de hand. Het is makkelijk om de zaag tijdens het werk om zijn as te draaien. Met de benzine- en kettingolietankjes gevuld, weegt deze Japanse nieuweling 6,65 kg.

Al met al is de nieuwe Echo-kettingzaag een fijne machine om mee te werken. De technische gegevens van de CS-501SX en meer plus- en minpunten zijn te lezen in het nieuwste nummer van Tuin en Park Techniek.Start nu met een proefabonnement

 
Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.