Nieuwe stobbenfrees Herder-Fermex

Herder-Fermex heeft een nieuwe stobbenfrees in het programma. De nieuwe SC-630H vervangt de SC-550 XL. Met het nieuwe model komt de serie stobbenfrezen voor de trekkeraanbouw op een totaal van vier modellen in een range van 48 tot 200 kW (65 tot 275 pk).

De SC-630H heeft een hydraulische aandrijving en een freeskop aan een giekenstel. Het nieuwe model is uitgevoerd met een freeswiel met een diameter van 720 mm inclusief beitels. Daarnaast heeft de frees standaard een huydraulisch verstelbare spanenkap.

Volgens Herder zorgt de hydraulische aandrijving voor lagere onderhoudskosten. Dat zou mede komen door het ontbreken van V-riemen en tandwielkasten.

Herder-Fermex SC-630H

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.