Robot raapt hondenpoep van gazon

Het Amerikaanse bedrijf Beetl is bezig met de ontwikkeling van een robot die hondenpoep detecteert, opraapt en afvoert. Momenteel werkt het team aan een prototype.

De robot rijdt automatisch over het gazon en detecteert de hondendrollen. De robot raapt de drol op en voert het af naar een verzamelplaats. De software onthoudt waar de hond heeft gepoept. Vervolgens rijdt de robot vaker langs deze locatie.

robot-2.55Reiniging

Sensoren in de robot detecteren voorwerpen of personen. Als deze te dichtbij komen, dan stopt de robot. Na het afvoeren van de drollen reinigt de robot zich met een speciale vloeistof. De robot gaat hierdoor niet stinken, aldus de fabrikant.

Naar verwachting kun je de Beetl-robot in september 2017 bestellen.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.