Empas introduceert nieuwe pekelunit

Empas introduceert een nieuwe opbouw pekelunit voor gladheidsbestrijding. De nieuwe opbouw pekelunit is een aanvulling op het huidige assortiment voor winterwerk.

De machine beschikt over rijsnelheid afhankelijke afgifte. Daarnaast is de afgifte van pekelwater computergestuurd te regelen. Voor het behandelen van moeilijk bereikbare plekken is een hand-lans gemonteerd.

Vorig jaar maakte Empas bekend dat het de pekelunits uitbreidt met het Geografische Informatie Systeem (GiS). Met dat systeem is via een webapplicatie onder meer de snelheid van de unit zichtbaar, de locatie van de unit en of deze wel of geen pekelwater afgeeft.

pekelunit

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.