Fotoserie: GreenLive Tour bij Feyenoord Rotterdam

Op 10 mei vond de GreenLive Tour plaats op het trainingscomplex van Feyenoord in Rotterdam. Tijdens de demonstratie lieten GKB machines en John Deere de nieuwste machines zien voor het onderhoud van natuur- en hybridegrasvelden.

Tijdens de demonstratie presenteerde GKB Machines onder andere de CS120-doorzaaimachine en de Renovator. John Deere liet onder andere de 3R en 4R-serie zien. Onder leiding van Erwin Beltman, grasmeester van De Kuip, was er na afloop de mogelijkheid om het hoofdveld te bezoeken.

De GreenLive Tour vindt plaats op vier locaties in Nederland; 10 mei bij Feyenoord in Rotterdam, 11 mei bij Hendriks Graszoden in Heythuysen, 16 mei bij FC Groningen en 17 mei bij Go Ahead Eagles in Deventer.

GreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGreenLive TourGKB 10

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.