Nieuwe afstandsbediening van Abitron

Op Matexpo 2017 in Kortrijk laat AWSystems de nieuwe Abitron T7-afstandsbediening zien. Via het display kun je de afstandsbediening volledig programmeren.

Via het kleurendisplay kun je de functies toewijzen aan iedere knop. De indeling heb je dus zelf in de hand. Verder kun je de afstandsbediening ook verbinden met een camera. De videobeelden zie je terug op het scherm. De T7 werkt samen met de CBB-1 ontvanger. Volgens de fabrikant is het vrij eenvoudig om een machine aan te sluiten op de afstandsbediening.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.