Favoriet

Algemeen

Berichten chemieverbod populair op Tuinenparktechniek.nl

De berichtgeving over het chemieverbod zijn in 2016 populair op Tuinenparktechniek.nl. In de top drie van meest gelezen berichten staat twee keer een bericht over het verbod. De derde is het nieuws over de zelfrijdende elektrische trekker van Nederlandse bodem.

In maart 2016 viel definitief het doek voor chemie op verhardingen. Staatssecretaris Dijksma kondigde eerder al aan dat het verbod zo snel als mogelijk in zou gaan en wel in deze maand. Per 31 maart 2016 is het verbod van kracht. Het bericht is het best gelezen bericht op tuinenparktechniek.nl in 2016.

Farmertronics

Op plek twee staat de elektrische trekker van Farmertronics. De zogenoemde eTrac-20 is in het voorjaar gepresenteerd. De elektromotoren van de eTrac-20 zullen niet gevoed worden met netstroom, maar met behulp van een brandstofcel op waterstof.

Glyfosaat

En het derde best gelezen bericht gaat net als de eerste over glyfosaat.. De staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu wilde dat het verbod per 1 maart in werking treedt. Maar het besluit is nog niet in de Staatscourant gepubliceerd en dus is het nog niet officieel. Een op 30 maart werd het officieel.

De top 10 meest gelezen berichten op tuinenparktechniek.nl:

  1. Verbod chemie op verhardingen officieel gepubliceerd
  2. Zelfrijdende elektrische trekker van Nederlandse bodem
  3. Chemieverbod: stand van zaken
  4. VIDEO: Heggenscharen triple-test
  5. Wat kost een maairobot?
  6. Husqvarna komt met nieuwe front- en loopmaaier
  7. VIDEO: Echo CS-501SX kettingzaag
  8. Maaien in januari
  9. Robot haalt onkruid uit border
  10. Aandachtspunten bij hydraulische snoeier