GTH 2017: Schuitemaker importeur Snowline

Schuitemaker uit Rijssen (O) gaat de machines van Snowline importeren. Schuitemaker hoopt met de Deense fabrikant van gladheidsbestrijding-machines een voordelig alternatief te bieden voor de hovenier en loonwerker.

Snowline werd recent overgenomen door Epoke. Dat merk had Schuitemaker al in het programma. Met Snowline heeft het nu kleinere machines in het programma gekregen. Schuitemaker zet Snowline goedkoper in de markt dan Epoke en hoopt daarmee kopers van tweedehands-machines over de streep te trekken. De importeur geeft aan dat Epoke echt bedoeld is voor de wegbeheerders, en dat Snowline voor hoveniers en loonwerkers is bedoeld die incidenteel op pad moeten voor gladheidsbestrijding.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.