Eenvoudige Iseki TLE 4490

Het Japanse Iseki voegt een model toe aan de TLE-serie. De TLE 4490 is een eenvoudige trekker met een mechanische transmissie.

Anders dan de typeaanduiding doet vermoeden is de trekker behoorlijk anders dan de in 2016 geïntroduceerde TLE 3400 die in dezelfde range valt. In plaats van de driecilinder-turbo monteert Iseki in de 4490 een 35,1 kW (50 pk) viercilinder van eigen makelij. De motor heeft een inhoud van 2,2 liter.

Aan de hydraulieksnelkoppelingen levert de Iseki maximaal 34,4 liter per minuut. De categorie 1 hefinrichting tilt 1.200 kg tussen de kogels. De trekker zelf weegt 1.785 kg. Optioneel is een cabine en frontlader leverbaar.

Transmissie

Ook de transmissie verschilt met de 3400. In plaats van een hydrostaat is er een eenvoudige handgeschakelde versnellingsbak met 8 versnellingen voor- en achteruit. De topsnelheid ligt op 28,9 kilometer per uur.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.