Deutz-Fahr 4E-serie vervangt Agrolux

De nieuwe 4E serie van Deutz-Fahr vervangt de Agrolux-serie. Dat meldt de fabrikant. De nieuwe serie bestaat uit zes modellen van 48 tot 71 kW (65 tot 97 pk).

Twee modellen zijn uitgerust met tweewielaandrijving. Vier modellen hebben vierwielaandrijving. Alle modellen hebben een driecilinder Farmotion motor met een vernieuwd koelsysteem. De trekkers zijn verkrijgbaar met en zonder cabine.

Keuzes

Bij de aanschaf van de Deutz-Fahr 4E heb je de keuze een 30 km/u variant, dat zijn de twee trekkers met tweewielaandrijving. Of een 40 km/u versie, dat zijn de vier vierwielaangedreven machines. Tot de keuzes behoren ook twee hydrauliekpaketten en vier PTO-opties.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.