Nieuwe motor voor zero-turn maaiers Encore

Encore, de Amerikaanse fabrikant van zero-turn maaiers, voorziet alle modellen van een nieuwe motor. De maaiers, bekend onder de naam Fuzion, krijgen een FS600V Kawasaki motor met een vermogen van 18,5 pk.

De motoren liggen voortaan achterin de Fuzions. Encore ziet de Fuzion als instapmodel, maar heeft toch besloten de maaiers van een upgrade te voorzien. De nieuwe motor levert meer vermogen en heeft een lagere emissie.

Bestel je nu een Fuzion zero-turn maaier, dan krijg je de machine met de nieuwe motor.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.