Veldhuizen bouwt knikkende laadvloer

Aanhangerfabrikant Veldhuizen uit Groenekan heeft een oprijvrachtwagen met een knikkende laadvloer ontwikkeld. De wagen is bedoeld voor transport van grasmaaiers en machines voor de golfbaan.

De oprijhoek is negen graden, de aluminium oprijklep is uitgevoerd met een dubbel scharnier. De ontwikkeling van de wagen is, zo meldt Veldhuizen, gebaseerd op de techniek van de knikkende B+E opleggers. De Oprijvrachtwagen is leverbaar met een laadvermogen van 10 en 11,5 ton en mag aanhangwagens trekken tot 10 ton.

Het knikkende deel is afneembaar, waardoor de auto ook in te zetten is als zoutstrooier. Het basis chassis is hiervoor uitgevoerd met 4 Twist-lock montagepunten en een stootbalk, achterlampen en Din-plaat voor de montage van een sneeuwschuif. De Knikkende LF, zo heet de wagen, is zowel te koop als te huur.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.