Grote powerbank van IPS

Independent Power Sources uit Grave (NB) komt met een grote IPS powerbank op de markt. De powerbank is er in een variant die wordt opgeladen via het lichtnet en een die ook nog via een zonnepaneel opgeladen kan worden.

Beide typen heten IPS1000Li-1200. De versie die opgeladen kan worden via een zonnepaneel krijgt de toevoeging Solar. Het vermogen van de powerbank is 1 kW en is met de hand te tillen. Standaard heeft de IPS twee 230V wisselstroomaansluitingen. Maximaal zijn er vier leverbaar. Op het display is de laadtoestand van de accu af te lezen. Het vermogen van de accu is voldoende om 8 keer zwaar accu gereedschap zoals bijvoorbeeld een kettingzaag, heggenschaar of bosmaaier op te laden.

Typen

Naast de IPS1000Li-1200 levert het bedrijf ook kleinere modellen en modellen met hogere capaciteit in hetzelfde formaat. IPS levert powerbanks van 0,6 tot 3,1 kW en zijn te koop vanaf 950 euro exclusief BTW.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.