Jo Beau introduceert nieuwe automatische stobbenfrees

De Belgische machinefabrikant Jo Beau heeft een nieuwe stobbenfrees op de markt gebracht: de B37-110. De machine op rupsbanden heeft een 27 kW (37 pk) sterke Vanguard EFI-benzinemotor en een werkbreedte van 110 cm.

De B37-110 is een volautomatische stronkenfrees. Dat betekent dat de freesarm automatisch over de stronk heen en weer beweegt. Naar gelang de hardheid van de stronk kun je kiezen om de freesschijf zowel links als rechts automatisch 2,5 cm te laten zakken.  De B37-110 is de tweede generatie volautomatische boomstronkfrezen van Jo Beau. Twaalf jaar geleden introduceerde de fabrikant de B31-110.

Beitels

Op de rupsbanden kan de machine overal komen. De frees is uitgerust met twaalf zogeheten Greenteeth 900-serie beitels.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.