Hybride maaiboot van Berky

Berky, de Duitse fabrikant voor machines voor waterschapsbeheer, presenteert een nieuwe maaiboot. In tegenstelling tot de ‘standaard’ boot met dieselmotor, is de nieuwe 6310 hybride.

Alle functies van de boot zijn volledig elektrisch. De aandrijving is diesel-elektrisch. Volgens importeur Green Technology Janssen (GTJ) kan er 6 tot 8 uur achtereen elektrisch worden gewerkt. De boot is voorzien van vier litium ion accu’s. Qua uiterlijk verschillen de diesel- en de hybride varianten amper, op de aangepaste ergonomische cockpit na. De boot is, net als de standaard 6310, 4 meter lang, 80 centimeter hoog en 1,50 meter breed is.

Tijdens de open dagen van Berky in Emmeln, net over de grens bij Zwartemeer, is de maaiboot deze week voor het eerst te zien. De Nederlandse importeur van Berky, GTJ, presenteert de boot op GroenTechniek Holland, op 10 tot en met 12 september 2019.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.