Makita komt met nieuwe elektrische kruiwagen

Makita komt met de DCU180 elektrische kruiwagen met een maximaal laadvermogen van 130 kg.

De kruiwagen is voorzien van 18 volt lithium-ion accu waarop de kruiwagen twee uur kan rijden. De motor heeft twee snelheden vooruit en één versnelling achteruit. De maximale rijsnelheid is 3,5 km/h. Standaard is de kruiwagen voorzien van schijfremmen en een parkeerrem. Ook de koplampen met led-verlichting zijn standaard.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Als uitgever van Mechaman, LandbouwMechanisatie, Veehouderij Techniek en Tuin en Park Techniek zijn wij continue op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Het invullen van deze enquête duurt ongeveer 2 minuten

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.