Multifunctionele steekkar van Modatech

Onder de noemer ‘steekkar’ schiet je de transportwagen van het Duitse Modatech eigenlijk iets te kort. Door de verschillende aanbouwwerktuigen kun je met de transportkar ook voorwerpen hijsen en liften.

Modactech heeft twee modellen: Moritz TK1-500 en Moritz TK2-600. De TK1-500 heeft een maximale aslast van 500 kg, de TK2-600 kan 100 kilo meer aan. Uiteraard kun je beide types als steekkar gebruiken. Maar de verschillende aanbouwwerktuigen maken de transportkarren multifunctioneel. Zo kun je de karren voorzien van een bloempotlifter, lier, hijsmast, stamhouder, stapelrek en transportvorken.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.