Kwern-onkruidborstel voor Husqvarna Rider 200 en 300-serie

De Deense fabrikant Kwern ontwikkelt de Greenbuster Rider 200. Deze dubbele onkruidborstel past aan de frontmaaiers uit de Rider 200 en 300-serie van Husqvarna.

De stalen borstels hebben een werkbreedte van 135 cm. Aan iedere borstel zitten zes segmenten met ieder drie plukken. Ook is er een variant met acht segmenten. Het frame is volledig gegalvaniseerd en de kap is van rvs. Een steunwiel zorgt voor de bodemvolging. Via de aandrijfriem, die normaal gesproken het maaidek aandrijft, drijft de machine de borstels aan. Optioneel kun je een enkele of dubbele beschermkap opbouwen. Deze kap voorkomt dat vuil en steentjes wegschieten.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.