Klein elektrisch voertuig van Goupil

De Franse fabrikant Goupil komt de G2. Volgens de fabrikant vult dit elektrische voertuig het gat op tussen een golfkar en de G4 van Goupil.

De G2 is voorzien van een lood-zuur of lithium accu. Achterop het voertuig kan een open laadbak met opzetschotten of een dichte opbouw met rolluiken worden gemonteerd. Het laadvermogen is maximaal 596 kg. De G2 heeft een typegoedkeuring L7e-CU of is als MMBS voertuig te bestellen. In de cabine is plaats voor twee personen.

De vanaf-prijs bedraagt 12.995 euro. De eerste voertuigen zijn naar verwachting eind juli 2019 verkrijgbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.