Milati haalt Greengo-meetstation naar de Benelux

Machinedealer Milati uit Papendrecht is importeur geworden van de mobiele weerstations van Greengo voor de Benelux. Dit meetstation is voor sportvelden en golfbanen en meet onder meer de temperatuur, windsnelheid en luchtvochtigheid.

De Greengo wordt gebouwd door Turf Europe SRL in Italië. Op het meetstation zitten vijf sensoren: een wind-, licht-, bodem-, lucht- en grassensor. Deze sensoren meten iedere minuut onder meer de windsnelheid en -richting, de temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid, neerslag, bodemvochtigheid en bodemtemperatuur. Via een zonnepaneel laadt de 12 volt accu van het weerstation op. Met een gps-ontvanger wordt de locatie van het station in kaart gebracht. Via een speciaal softwareprogramma kun je alle data inzien. Het meetstation kost 9.950 euro exclusief BTW. Voor de opslag van alle data betaal je nog eens 100 euro per jaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.