Iseki introduceert nieuwe opvangmaaiers

Iseki komt, via importeur Van der Haeghe uit Geldermalsen, naar Groen Techniek Holland met nieuwe maaiers met opvang. De SXG 200+ en de 300+ series hebben dieselmotoren die voldoen aan de Stage 5 emissie-eisen.

Door andere messen met meer vleugel ontstaat een hogere luchtsnelheid. Om de lucht weer kwijt te kunnen, is een nieuwe opvangzak met minder fijnmazig net gemonteerd. De maaiers in de SXG 300+ series hebben een elektronische beveiliging bij het achteruit rijden. Voorheen werd de snelheid begrenst en was het zwaarder om het HST pedaal te bedienen. Nu worden de messen uitgeschakeld met een druk op de knop.

Maaibreedtes

De nieuwe zitmaaiers zijn verkrijgbaar met maaibreedtes van 102, 122 en 137 centimeter. Het vermogen is, afhankelijk van het model, 16, 22 of 26 pk. De maaiers worden uitgevoerd met een opvangbak van 380, 550 of 600 liter.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.