Telefoneren via nieuwe Stihl-oorkappen op helmset

Stihl voorziet de Advance X-Vent helmset van twee nieuwe oorkappen. Deze oorkappen zijn voorzien van bluetooth. Door je telefoon met de kappen te verbinden, kun je bellen zonder dat je de kappen hoeft af te zetten. Ook kun je muziek afspelen via de kappen.

De oorkappen hebben een SNR-waarde van 27. Zodra je gebeld wordt, kun je via één van de drie knoppen op de rechter oorkap de telefoon opnemen. Voordeel is dat je je telefoon niet meer uit je zak hoeft te halen, aldus de fabrikant. Heeft je telefoon of mp3-speler geen bluetooth-functie? Geen probleem, de oorkappen hebben een AUX-input. Via een 3,5 mm plug kun je je telefoon dus met een kabel verbinden.

Opladen

De oorkappen zijn voorzien van een kleine li-ion accu die je oplaadt via een USB-kabel. Volgens de fabrikant werken de oorkappen ongeveer 38 uur op een acculading. De helm inclusief oorkappen en vizier weegt ongeveer 920 gram. Met een draaiknop kun je de helm passend maken naar je hoofd. Vanaf begin 2020 is de helmset met bluetooth verkrijgbaar.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.