Nieuwe multifunctionele werkboot van Conver

De Nederlandse fabrikant Conver voegt een nieuwe baggerboot toe aan haar productgamma. De C91 is geschikt voor kleine waterwegen, kanalen en meren. Dankzij een CW10-snelwisselsysteem kun je aan de arm diverse werktuigen hangen zoals een baggerpomp, maaikorf, klepelmaaier of baggergrijper.

De C91 heeft drie stempelpoten, twee aan de voorkant en één aan de achterkant. De masten hebben een lengte van vier tot zes meter. Voor de aandrijving is de boot uitgerust met een dubbele anti-wikkelvijzel. Deze vijzel kun je hydraulisch in hoogte verstellen en opklappen. De C91 wordt standaard geleverd met cabine en pontons.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.