VIDEO: Studiedag Bestrijding Eikenprocessierups

Op donderdag 21 november 2019 vond Studiedag Bestrijding Eikenprocessierups plaats in De Blaauwe Kamer in Wageningen. De studiedag werd georganiseerd door vakblad Tuin en Park Techniek in samenwerking met Kennis- en Adviescentrum Dierplagen.

Tijdens de studiedag deelden Ad van Bruggen (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen), Ivo de Groot (Wolterinck), Willem Zandbergen (JUB Holland), Hans Bok (Allicin Animal Care), Ronnie Meijer (Rofotech) en Bart Kemp (Kemp Schalkwijk) kennis over de bestrijding van de eikenprocessierups.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.