Agealube-smeerspray voor accuheggenscharen

Agealube, een merk van GVG Oliehandel, komt met een smeerspray speciaal voor accuheggenscharen. De spray smeert de bewegende delen en voorkomt vooral verkleving en roestvorming.

GVG Oliehandel heeft de smeerspray speciaal ontwikkeld voor accumachines, vertelt Dirk Eppink, marketingmedewerker van GVG Oliehandel. “De smeerspray heeft een andere viscositeit dan reguliere smeermiddelen en -sprays. Daardoor verkleven de bewegende delen minder. Hierdoor is de weerstand lager en draait de machine langer op een acculading”, vertelt Eppink.

Brandstofmachines

Agealube adviseert om de messen voor, tijdens en na gebruik in te spuiten met de spray. Wanneer de heggenschaar langdurig niet gebruikt wordt, is het raadzaam om de messen na enkele weken nogmaals in te spuiten. De spray is geschikt voor alle merken accuheggenscharen. Het product is ook geschikt voor brandstofmachines. Volgens de producent tast de onderhoudsspray kunststof, rubber en lak niet aan.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.