Murray toont nieuwe Gravel Road Grader

Het Schotse Murray Machinery zal op de LAMMA zijn nieuwe Gravel Road Grader met verdichtingstrol voor het onderhoud van grindpaden tonen.

De machine is leverbaar met breedtes van 2,5 en 3 meter. De Gravel Road Grader is voorzien van twee egalisatiebalken. Optioneel kunnen de egalisatiebalken worden voorzien van Hardox-randen en een hydraulische bediening voor beide egalisatiebalken. Ook kan de machine worden geleverd met een kantelframe en rippertanden met hydraulische bediening. Een verdichtingstrol is ook leverbaar.

 

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.