Green World Mobility haalt Selvo-transporters naar Nederland

Green World Mobility uit Ter Aar haalt de elektrische transporters van het Chinese Selvo naar Nederland. De LT.Cargo heeft een maximaal laadvermogen van 500 kg. Volgens de importeur rijdt het voertuig 90 tot 100 km op één acculading. De voertuigen worden getoond op De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg.

In het voertuig ligt een 60 volts loodgel-accu. Deze accu levert elektriciteit aan een 5 kW elektromotor. Het opladen duurt ongeveer 7 tot 9 uur. Eventueel kunnen de transporters ook van een lithiumion-accu worden voorzien. De maximale rijsnelheid is 45 km/h.

Laadbak

Standaard zit er een cabine op het voertuig die plaats biedt aan twee personen. Airco en verwarming zijn standaard ingebouwd. Ook zit er een radio in de cabine. De LT.Cargo is verkrijgbaar met kleine of grote laadbak die voorzien kan worden van hekken of schotten. Eventueel kan er een kiepsysteem worden opgebouwd. Er is ook dichte laadbak met klapdeuren of rolluiken verkrijgbaar.

De LT.Cargo is 3,3 m lang, 1,38 m breed en 1,75 m hoog. Het voertuig weegt 750 kg.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.