Nieuwe VGM-dumper voor compacttrekkers

Tijdens De Groene Sector Vakbeurs was op de stand van Voets Tractoren en Werktuigen een nieuwe dumper van Van Ginkel Machines te zien. De VGM ZK5 is speciaal ontwikkeld voor compacttrekkers.

De dumper is voorzien van een oplooprem. Volgens Voets is dit ideaal voor compacttrekkers met een hydrostaat of CVT, aangezien je bij deze trekkers het rempedaal niet vaak gebruikt. De nieuwe dumpers zijn RDW-gekeurd en zijn voorzien van led-wegverlichting, een mechanische steunpoot en brede gazonbanden. De laadbak is 2,98 meter lang, 1,41 meter breed en 0,5 meter hoog.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.