Kart Mate-kruiwagen voor aan de zeroturnmaaier

Het Amerikaanse Dawson Manufacturing produceert de Kart Mate. Deze kruiwagen bevestig je aan een stand-on- of zeroturnmaaier. De bak heeft een inhoud van ongeveer 280 liter. Het laadvermogen is 226 kg.

De kruiwagen zit met een starre verbinding vast aan de maaier. Dankzij twee zwenkwielen stuurt de kruiwagen mee met de maaier. De bak van de Kart Mate kun je voorover kiepen. Wil je de maaier op de aanhanger zetten, dan kun je de bak inclusief onderstel verticaal opklappen. Dit ontneemt alleen wel grotendeels het zicht naar voren.

De Kart Mate is niet in Nederland verkrijgbaar. Wel kun je de kruiwagen bestellen via de website van Dawson Manufacturing.

Deel dit bericht via:
Facebook Twitter LinkedIn Email

Helpt u ons in twee minuten deze website te verbeteren?

Als uitgever van Mechaman en Tuin en Park Techniek zijn wij continu op zoek naar hoe we u als lezer nog beter van relevante en nuttige informatie kunnen voorzien. Daarom willen we u graag wat vragen stellen.

Ik doe mee!
Mis geen enkel bericht met de Tuin en Park Techniek nieuwsbrief
E-mail:

Reacties zijn gesloten.